Op Zaterdag 14 Januari speelde de Noormannen de tweede oefenwedstrijd van 2017 tegen Gulpen. Zij waren op trainingskamp in Westkapelle. De wedstrijd vond plaats op het kunstgras in Arnemuiden vanwege de slechte weersverwachtingenWe begonnen de wedstrijd met een ander systeem. Dit was om eens wat anders uit te proberen. Daar zijn oefenwedstrijden nou eenmaal voor.

We speelden in een 4-4-2 opstelling met een smalle ruit op het middenveld.

Mike

Patrick  - Rens – Jari – Ron

Pieter Jan

Julian    -     Rens Janisse

Remco

Mark              Pedro

Jacco, Dylan en Jesse zaten op de bank. Jesse was weer terug na 3 maanden in Cuba gestudeerd te hebben.

Na de start van de wedstrijd kwamen we er al snel achter dat de tegenstander gisteravond nog een bezoekje aan Middelburg had gebracht. Veel slordigheid foutjes die leidden tot kansen voor de Noormannen maar die nog niet verzilverd werden. Na ongeveer 15 minuten werd de ban toch gebroken en scoorde Rens Janisse na een mooie combinatie met Pedro. Noormannen ging door met kansen creëren en bleef de duels winnen. Pedro kreeg de bal na balverlies van Gulpen en speelde Mark aan. Die kon de bal zo in de linkeronderhoek schuiven, 2 – 0.

Tot een paar spaarzame uitbraken kwam Gulpen verder niet. Mark legde de 3 – 0 in het doel en Rens Janisse scoorde ook nog voor rust. Zo gingen we met een 4 – 0  voorsprong de rust in.

Ron en Mark werden vervangen door Jacco en Dylan. Jesse kwam iets later in de tweede helft erin.

Na rust kwam Gulpen iets sterker de kleedkamer uit. Noormannen creëerde kansen maar Gulpen ook. Hieruit kwam de 1 – 4. Maar Noormannen ging verder waar het de eerste helft mee was geëindigd, scoren. Dylan wist met een prachtige omhaal te scoren en Rens Janisse maakte zijn hattrick compleet door de 6 – 1 binnen te tikken. Dit was tevens de eindstand.

Een goede wedstrijd waar veel pluspunten te zien waren. Volgende week staat nu nog niks op het programma maar misschien wordt dit nog opgevuld.