Noormannen O15 - Axel O15-2 13-0 (7-0)

Vrijdagavond om 18.30 stonden spelers en staf paraat om met de recreatiecommissie naar de escaperoom te gaan in Middelburg. 2 verschillende teams werden om de beurt opgesloten en hadden 51 minuten de tijd om uit de tovenaars kamer te komen. Beide teams wisten dit niet te volbrengen, maar team 2 kwam wel heel dicht in de buurt.

Het team wat niet opgesloten zat kreeg een quiz van Erika en Jacqueline over Wasschappel. Vragen als 'hoe worden de domburgers genoemd?' 'Wat is een spekje op z'n wasschappels? En 'wat is de leeftijd van de recreatiecommissie leden bij elkaar?' Kwamen langs. Als afsluiter nog een lekkere versnapering bij Willebo.

Recreatiecommissie namens heel de O15 bedankt voor het ontzettend geslaagde uitje!!!

Oja! Er was ook nog voetbal.

Axel stond om 10.30 op het programma onder leiding van de jarige scheidsrechter Michael Dekker. Vanaf minuut 1 hebben we de wedstrijd gedomineerd en hebben we  Axel geen moment laten voetballen. De 1-0 van Arjen viel ook al heel snel uit een goed getrapte corner van Emiel. In de 8e minuut was het Tom die op aangeven van Arjen de 2-0 tegen de touwen schoot. Vervolgens in tijdbestek van 5 minuten drie maal gescoord, 2 keer was het Mano en Arjen tekende voor zijn 2e treffer van de ochtend. Daarna was het Mano met de 6-0 en bij de 7-0 was het wederom Mano die een fantastische aangesneden voorzet van Damian prachtig tegen de touwen aan knalde.

In de 2e helft lopen we uit naar een 13-0 overwinning door doelpunten van Justin, Tom, Mano 3 keer en de O13 speler Thomas die een goede 2e helft beloonde met een doelpunt.

Ondanks de magere tegenstand hebben we vandaag vooral in de 1e helft goed voetbal laten zien en gewerkt aan de manier van drukzetten op onze tegenstander. Dit belooft veel voor de volgende wedstrijden. Nu lekker genieten van de driepunter!

Nog 7 wedstrijden te gaan richting..... Het grote doel!