Deze wedstrijd heeft geen lange introductie nodig. Alleen winnen is vandaag genoeg om nog zicht te houden op het kampioenschap. Een zware kluif aangezien de ploeg uit Groede nog geen enkel punt heeft verloren en de wedstrijd met flinke cijfers wint.

In de warming up zie je aan onze kant een gezonde spanning en een goede gedrevenheid. Dat nemen we ook mee naar de wedstrijd. Bij de tegenstander spelen er 3 spelers in de Zeeuws Vlaamse selectie en onze taak is om de linies zo dicht mogelijk op elkaar te houden en echt niks weg te geven. Het eerste kwartier lukt dit prima, nog geen één keer is de combinatieploeg gevaarlijk geweest. Zelf zetten we hier ook niks tegenover, maar je kans in de wedstrijd komt altijd. Toch is het Groede dat een 2-0 voorsprong neemt na 22 minuten. Met name de 2e goal is waardeloos verdedigd, de spits mag vanuit zijn eigen 16 in een keer doorlopen naar onze zestien en scoren. Daarna laten we zien dat we als team ontzettend sterk zijn en kunnen terug knokken in de wedstrijd. Uit de kluts na goed doorzetten scoren Mano en Justin vlak voor rust en brengen we de spanning in de wedstrijd weer helemaal terug, 2-2!

In de 2e helft blijven we goed geconcentreerd en gedisciplineerd spelen en geven we wederom weinig weg. Twee persoonlijke fouten doen ons vervolgens de das om en brengen de achterstand weer op twee treffers. Een onterechte penalty die de Groe krijgt gaat mis, gerechtigheid zullen we maar zeggen en in de laatste 10 gaan we offensief spelen wat helaas niet meer tot doelpunten leidt. Zo verliezen we de wedstrijd met 4-2 en kun je constateren dat Cadzand/Groede de terechte kampioen word. In de resterende wedstrijden is het in theorie nog mogelijk dat we kampioen worden maar moet je daar niet van uit gaan in dit geval.

Aankomende woensdag spelen we nog wel de derby in en tegen Domburg en dat is zeker een wedstrijd die hoog op ons verlanglijstje staat om te winnen! Als we met deze instelling en motivatie spelen als tegen Groede dan hebben we er alle vertrouwen in dat we de 3 punten meenemen naar huis. Kom gerust de O15 aanmoedigen om 19.00 u in Domburg!