De laatste thuiswedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen Oostburg. Die ploeg staat in de middenmoot en speelt nergens meer voor. Doordat deze ploeg ook in het rood speelt moesten we als thuisclubs voor andere shirts zorgen. Helaas zijn deze bij Noormannen niet in orde en waren we genoodzaakt hesjes te dragen... Dat is toch iets wat volgend seizoen veel beter moet!

De wedstrijd begon iets over half 11 op een zonnig derde veld met als scheidsrechter Henny, bedankt voor het overnemen van de fluit! Vanaf minuut 1 namen we het initiatief in het veldspel zonder daarbij echt grote kansen te creëren. Na 8 minuten was daar toch ineens Mano na een aanval van de linkerkant die voor de 1-0 zorgde en Aron met een kopbal uit een corner die voor 2-0 zorgde. Daarna volgde er een fase waarbij we de bovenliggende partij blijven maar te slordig zijn in balbezit. Te snel word de lange bal gehanteerd en de verkeerde keuzes gemaakt. Oostburg zet er niet veel tegenover en voor de rust word de wedstrijd ook nog beslist in ons voordeel: Mano scoort 3-0.

Na de rust geloofde de ploeg van de overkant het ook wel en dat was voor ons het uitgelezen moment om nog eens gas te geven. Het voetbal werd een stuk sneller en effectiever uitgevoerd en we gingen weer voetballen over de grond daar waar we goed in zijn. Uiteindelijk loopt de score op tot 11-0 met werkelijk een aantal doelpunten tussendoor om je vingers bij af te likken. Mano en Tygo scoren beiden 3x en ook Emiel en Damian weten beide nog eenmaal het net te vinden. Levien, die vandaag de 0 houdt, en Rody van de O13 weten vandaag allebei een goede wedstrijd op de mat te leggen en dat is toch grote klasse.

Na de wedstrijd kwam het bericht uit Nieuwland dat koploper Groede had verloren en wij momenteel de koploper zijn. Groede heeft echter nog wel 1 wedstrijd te spelen en moet die winnen om ons van de eerste plaats te verstoten. Het zal lastig worden, maar wie weet!
Zelf spelen we in de maand nog een toernooi in Veere, einddag van de Noormannen en een ouder/kind wedstrijd. Kortom, nog genoeg leuke activiteiten die op de planning staan en het trainen uiteraard ook!