Na het gelijk spel tegen MZVC stond vandaag de wedstrijd uit tegen Domburg op het programma. Zoals dit van te voren al bekend is dit een wedstrijd waarbij beide partijen zullen knokken voor de punten en de eer. Met een blik op de stand in de competitie moet er vandaag gewonnen worden om een gat met Domburg te slaan en de aansluiting op patrijzen, wat zaterdag op het programma staat, te behouden.

De startende elf zagen er als volgt uit: Aron, Julian, Rens de V., Jari, Finy, Jesse, Jaimy, Erwin, Patrick, Ruben, Mark. Op de bank zaten Joop, Ron, Dylan K., Dylan M., Jelmer.

De eerste helft kunnen we behoorlijk kort over zijn. Van beide kanten zoals verwacht werd er geknokt voor iedere bal, dit resulteerde echter niet in doelpunten voor beide partijen en na 45 minuten stond er nog steeds 0 – 0 op het scorebord. Het balbezit in het voordeel van de Noormannen maar verder geen belangrijke momenten.

De tweede helft bleef Patrick in de kleedkamer achter en Ron nam zijn plaats in het veld in. Noormannen had moeite om de tweede helft grip te krijgen op de wedstrijd en dit resulteerde uiteindelijk in de 1 – 0 voor Domburg. Nu moest Noormannen van een achterstand terugkomen en om dit te proberen werd er gewisseld. Ruben verliet het veld voor Dylan K. die ging spelen op de links buiten positie, Mark schoof hierbij door naar de spits. Een tackle van Finy binnen de 16 meter gaf Domburg de kans om de voorsprong de verdubbelen vanaf 11 meter. Deze penalty werd benut en zo stond er na een 75 minuten spelen 2 – 0 op het scorebord. Een laatste wissel voor Noormannen in de hoop deze achterstand nog om te kunnen buiten was Jelmer voor Jaimy, Jelmer nam hierbij de positie van Rens de V. over en deze schoof op naar het middenveld voor extra pressie en kopkracht. Helaas bleek het voor de Noormannen, dat met enkele kansen nog dichtbij scoren kwam, een te grote opgave en na 90 spelen stond het teleurstellende resultaat 2 – 0 op het scorebord.

Dit betekent voor de stand dat Domburg naast Noormannen komt met beide 37 punten, Patrijzen loopt uit door een overwinning op Zeelandsport en staat nu met 42 punten op de derde plaats boven de Noormannen. Met oog op de nacompetitie is het voor Noormannen erg belangrijk dat er de laatste wedstrijden resultaat word geboekt om zo hopelijk de derde plaats, en een periode, te kunnen veroveren.