Vandaag de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Uit bij Nieuwland 1. Vorige week verloren van Patrijzen dus hier moest 3 punten gepakt worden.

De volgende elf startte binnen te lijnen: Aron, Finy, Jesse, Rens dV, Jari, Rens J, Mark, Ron, Jaimy, Dylan en Patrick.

Aangezien ook het doelsaldo nog belangrijk kan zijn wilden we hier een goeie overwinning neerzetten. De eerste 30 minuten slaan we over. Of laten we het kort houden: Een groot deel van de ballen die de thuisploeg had meegenomen op het veld, lagen op de parkeerplaats. Veel onzuivere passing om het zo maar te noemen. Nieuwland zocht vooral via de counter naar een kans. Vlak voor rust was de eerste goeie aanval dan eindelijk een goal. Rens J. was net eerder bij de bal om een rebound binnen te werken, na een slecht verwerkt schot van Dylan. Rust. De coach greep in de rust in en bracht Ruben v Sluijs binnen de lijnen en Jaimy nam Rens J zijn plek over van het middenveld. Rens J had toch last van een steeds terugkomende blessure dus werd er verder geen risico genomen. Na rust zijn wij makkelijker gaan voetballen en Nieuwland, die het allemaal wel prima leek te vinden en dat ook erg vermoeid over kwam van de eerste helft, was nergens meer en gaf kans na kans weg. Uiteindelijk liep de score uit naar een 0-6 wat natuurlijk een prima uitslag is. De doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Dylan, Mark, Jaimy, Julian en Ron.

Niet al te best spel, vooral in de eerste helft. Maar aan het doelsaldo is gewerkt en de 3 punten zijn binnen. Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Luctor.