Velen kijken er al lang naar uit en na lang wachten is het dan eindelijk zover: er kan vanaf heden weer opgegeven worden voor het prestigieuze Noormannen Kerststollentoernooi.
 
Het toernooi wordt zoals gebruikelijk gehouden op 27 december in sporttempel de Bellink. Opgeven is alleen mogelijk voor leden van V.V. de Noormannen en kan tot en met 20 december via deze link (https://goo.gl/forms/IfEnG7dwlMkIzEI92) .
 
 Anders dan voorgaande jaren is het deze keer niet mogelijk om voorkeursteams op te geven. Dit betekent dat er dit jaar dus ook geen aparte damesteams zullen zijn.
 
Verdere informatie en teamindelingen volgen nog voor het daadwerkelijk derde kerst is, maar zorg in ieder geval dat je 27 december tijdig en fit aanwezig bent. Alle opgaves tot op heden zijn te bekijken via deze link (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hKb8VuSa7HDCD0m-tbfnaK1U6Bzb6cITvT40PTXNxM8/edit?usp=sharing). 
 
Mochten er nog vragen zijn dan kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.