Een week later dan het officiële carnaval, maar desondanks niet minder gezellig! 17 februari is het, na het succes van vorig jaar, weer tijd voor de Noormannen Carnaval Party. Na de thuiswedstrijden (er wordt natuurlijk ook gewoon gevoetbald) van zowel Noormannen 1, 2 als 3 is er eten in de kantine waarna aansluitend de carnaval party losbarst. We verwachten uiteraard dat iedereen in een toepasselijke outfit in de kantine verschijnt! 

Dit jaar bestaat 's avonds de mogelijkheid om verschillende broodjes te eten, met bijvoorbeeld een hamburger, saté of shoarma. De broodjes zullen per stuk ongeveer €3 euro kosten en je kunt dan meerdere broodjes komen eten! Om een idee te krijgen hoeveel broodjes we ongeveer moeten bestellen, vragen we je om vooraf op te geven, dit kun je doen via het onderstaande formulier. We zorgen dat er meerdere broodjes beschikbaar zijn per persoon, maar per soort geldt natuurlijk, op = op.

Opgeven is via onderstaande link mogelijk tot uiterlijk donderdag 15 februari om 16:00! Geef je later op, dan kunnen we helaas je opgave niet meer meenemen in de bestelling.

https://goo.gl/forms/INkljvcw7BAmFCbA2