PROGNOSTIEK SEIZOEN 2019/2020

We zijn weer begonnen. Liefst 58 deelnemers (1 meer dan vorig seizoen!) hebben het erop gewaagd het seizoen van Noormannen 1 te voorspellen. 13 thuiswedstrijden zijn voorspeld met een uitslag en een toto en 7 bonusvragen* zijn voorzien van een antwoord. Zoals we ook in eerdere seizoenen hebben kunnen zien, is het vertrouwen in het vlaggenschip bij de één groot, en bij de ander laten we zeggen 'wat minder groot'. Is het een strijd van de optimisten versus de pessimisten, of meer de utopisten versus de realisten? Hoe het ook zijn mag, de tijd zal het leren. Medio mei weten we meer.  
 
Ter zake nu. Het vlaggenschip heeft, 1,5 week geleden alweer, haar eerste thuiswedstrijd afgetrapt. Hoewel, eigenlijk deed Kapelle dat, maar dat ter zijde. Noormannen mocht overigens wel aftrappen die wedstrijd, meer dan eens (liefst 7x!). Na een uiterst matige wedstrijd stond er na 90 minuten voetbal een beschamende eindstand van 2-6(!) op het scorebord. Een collectieve off-day eigenlijk. Nu kan dat op zich gebeuren, maar feit is dat Noormannen 1 na 3 gespeelde wedstrijden (1 thuiswedstrijd) nog op 0 punten staat. Werk aan de winkel. 
 
In tegenstelling tot het vlaggenschip zelf, hebben 19 deelnemers, waaronder de winnares van vorig seizoen Julie Berents, wel al 3 punten aan hun seizoenstotaal bij weten te schrijven. Naast Julie zijn ook Jacco Cijsouw en Rens Janisse, vorig seizoen goed voor de respectievelijk 2e en 4e plaats, voortvarend van start gegaan.
 
Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen VCK op het programma. Voor de niet-oplettende deelnemer: dit is een dubbelteller!