Nadat de inhaalwedstrijd van vorige week tegen Walcheren 4 was afgelast stond vandaag de wedstrijd tegen de nummer twee Heinkenszand op het programma. De volgende 11 begonnen de wedstrijd:

Mike

Arjen Kris Pieter-Jan Finy

Niels C.Danny Jelmer T.

Ruben Patrick Julian

Noormannen begon de wedstrijd goed, want binnen nog geen minuut lag de 1-0 er al in. Patrick schoot na een prachtige actie waarbij hij vier man uitspeelde gelijk raak. Noormannen bleef hierna goed druk zetten en Heinkenszand kwam er nog niet aan te pas. Hierna volgde nog verschillende kansen, maar die werden niet benut door Noormannen 2. Richting het einde van de eerste helft viel de organisatie een beetje weg waardoor er meer druk van Heinkenszand kwam. Noormannen bleef echter goed verdedigen en ging met een 1-0 stand de rust in.

In de rust werd er nog eens nadruk gelegd op het behouden van de organisatie. Na verschillende aanwijzingen van de trainers werd Finy gewisseld voor Niels van Belzen en Patrick voor Robin. Ruben verschoof naar de spits waardoor Robin op de rechtsbuiten positie kwam te staan.

De tweede helft begon weer goed van de kant van Noormannen 2. Na een mooie vrije trap van Pieter-Jan kon Ruben door sterk het duel aan te gaan de 2-0 binnen tikken. Kort hierna werd een voorzet van Heinkenszand binnengeschoten waardoor de spanning terug kwam in de wedstrijd. Kris werd door een blessure gewisseld voor Jarno die door een bloedneus na tien minuten al plaats moest maken voor Rick. Richting het einde van de wedstrijd kwam er steeds meer druk van Heinkenszand, maar door uitstekend keeperswerk van Mike bleef het 2-1. Door de druk van Heinkenszand vielen er steeds grote ruimtes op het middenveld, waardoor Noormannen er een paar keer gevaarlijk uit kwam in de counter. Vlak voor tijd wist Ruben na een mooie steekbal van Danny dan ook de 3-1 op het scorebord te zetten.

Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma. De volgende wedstrijd is Walcheren 4 uit en wordt gespeeld op 4 maart.