In de komende 8 dagen spelen we 3 wedstrijden met om te beginnen het thuisduel tegen Corn Boys. Die ploeg wist uit de eerste 2 wedstrijden 4 punten weten te halen en zijn zo dus goed begonnen aan de competitie.

De afgelopen weken op trainen hebben we keihard gewerkt om in de wedstrijden goed voor de dag te komen. Heel veel wedstrijden hebben we de afgelopen tijd niet gespeeld en achteraf zeker niet verkeerd. De vorm was niet altijd goed, maar zit er nu steeds meer aan te komen en we merken dat we als team steeds meer groeien en groeien.
Om half 11 werd op het hoofdveld afgetrapt. De eerste minuten gingen gelijk op zonder dat er aan beide kanten echt grote kansen werden gecreëerd. Na een kwartier namen we de regie in handen en hebben die eigenlijk de gehele 1e helft weten vast te houden. We belonen onszelf met 3 doelpunten van Mano, 2x op aangeven van Tygo en eenmaal van Damian.

In de rust aangeven om snel de 4-0 te maken en de wedstrijd zakelijk uit te spelen aangezien we de komende dagen nog genoeg hebben om voor te spelen. Nog geen twee minuten in de 2e helft was deze missie ook geslaagd. Emiel wist een individuele actie prima af te ronden en Mano scoorde na een perfect uitgevoerde counter de 5-0. Daarna was duidelijk te zien dat de rem er wat op ging, 6-0 werd het via wederom Mano en de tegengoal in de laatste minuten was voor de statistieken.

Wedstrijd 2 in de serie van 11 is ook gewonnen en het spel en zelfvertrouwen wordt stap voor stap steeds beter. Maandag gaan we ons voorbereiden op de uit wedstrijd van aankomende woensdag in Veere tegen de combinatie Serooskerke/Veere.