Na een collectief falen vorige week, zal er vandaag tegen Arnemuiden 3 uit een ander vaatje, je zou gerust kunnen stellen VAT, moeten worden getapt. Dit werd dan ook duidelijk aan de volgende basisspelers verteld:

Jelmer H, Kris, Niels C, Jarno

Arjen, Michel, Jelmer T

Julian, Patrick, Ruben

Wissels; Pieter Jan, Robin, Niels vB

Eenmaal een paar minuten begonnen aan de wedstrijd leek het er veel van weg te hebben dat we in de zelfde malaise als vorige week beland waren. De passes waren niet zuiver genoeg, waardoor we elkaar niet vonden in het veld en de duels werden amper gewonnen. Dit alles resulteerde dus ook vrij snel in een 1-0 achterstand. Hier gaan we weer hoorde je sommigen bijna hard op denken, het tegendeel was echter waar. Het leek wel of dat we wakker geschud waren. De duels werden meer gewonnen, we combineerden beter en creëerden zelfs enkele kansjes. Dit resulteerde dan ook vrij snel in een mooie voorzet van links, precies op Ruben zijn hoofd die vervolgens met uiterste precisie raak kopte. 1-1. Het goede spel bleven we vervolgens spelen waardoor er een mooie combinatie tot stand kwam tussen Arjen - Patrick en Jelmer T, die vervolgens de bal strak in de hoek schiet vanaf randje zestien. 1-2. Vervolgens scoren we zelfs ook nog de 1-3, een strakke voorzet van Julian die zo binnen gelopen wordt door Patrick, voor rust. Een prima uitgangspunt voor een lekker bakkie thee.

In de rust werden er een 2-tal wissels doorgevoerd. Pieter Jan komt in het veld voor Michel en Niels v B betreed het veld voor Jarno.

Over de 2e helft kunnen we vrij kort wezen. Noormannen laat helaas weinig meer zien van het goede spel wat voor de rust werd gespeeld, we vinden elkaar moeizaam en creëren weinig. Positieve is dat we geen doelpunten tegen krijgen. De ruststand wordt dus ook de eindstand; 1-3.  De 3 punten mee naar Westkapelle.

Volgende week wederom een uitwedstrijd, ditmaal tegen de zwart-witten uit Koudekerke. VCK 3 zal ons dan opwachten.