Spui O15 - Noormannen O15 3-5 (2-2) Wedstrijd 5 in de competitie werd gespeeld in alle vroegte op de velden van Spui. De voorgaande wedstrijden had onze tegenstander van vandaag 3 maal verloren en 2 keer gewonnen. Een echte middenmoter dus.

In minuut 2 lag de bal al in het goede doel voor ons, Tygo komt door op links en geeft de bal strak voor waar Mano perfect tegen aanloopt. Vervolgens na niet ingrijpen in de defensie scoort Spui al snel tegen, 1-1. In de volgende 20 minuten krijgen we legio kansen om Spui al in de 1e helft kapot te spelen maar dat lukt helaas niet. Wel scoren we de 1-2 via Tygo, maar Spui scoort vlak voor rust weer tegen en zo gaan we met een 2-2 stand rusten. Een tussenstand wat zeker niet nodig, wil je echt blijven meedraaien in de top moet je zo een match al eerder beslissen. Afijn dan nog keihard aan de bak in de 2e helft.

Dat gebeurt net als in de 1e helft, Tygo geeft via links voor op Mano die de 2-3 scoort. Daarna verspelen we voor de derde keer in de wedstrijd een voorsprong. Spui speelt hun spits aan die zomaar langs 3 man heen mag slalommen en scoren. Daarna nog een aantal hachelijke momenten voor onze goal waar de tegenstander gelukkig niet uit weet te scoren. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd laten we ons ware gezicht weer zien en scoort Mano nog 2 doelpunten en zo weten de wedstrijden te winnen met 3-5!!!

Een wedstrijd om lering uit te trekken. Met fases echt goed voetbal laten zien, maar vooral als we als team de bal niet hebben kan het nog een stukje beter. Maandag weer volop trainen en woensdag staat de midweekse competitie wedstrijd tegen Serooskerke/Veere op het programma. Ook dan gaan we er weer voor zorgen om de 3 punten naar De Prelaat te brengen!