Op de zonnige zaterdag van 25 maart, ging de wedstrijd Noormannen 2 – MZVC 2 van start. Vorige keer speelden Noormannen 2 uit bij MZVC 2. Toen hadden de Noormannen een flinke overwinning behaald, met een eindscore van 0-9.

We begonnen de wedstrijd met de opstelling :

Mike V
Jelmer H Niels v B Chris P Jarno E
Jelmer T Ruben v S Robin L
Arjen S Patrick K Julian H

Niels Coppoolse viel helaas geblesseerd uit en verder waren Jordi Cijsouw en Rick Francke wissel.

De wedstrijd begon om 12.15 uur, en iedereen moest even zijn plekje vinden in het begin van de wedstrijd. Het eerste deel speelde we goed en waren we aanvallend bezig. MZVC gaf tegendruk, maar de druk die ze uitoefende konden we aan, en we gingen steeds beter voetballen. De lange ballen waren steeds net te hard dus zo konden we nog geen goal maken, ook mede door de harde wind en kregen we wat balverlies. Toch na een aantal kansen wist Ruben een gaatje te vinden in de linker onderhoek, en viel er een doelpunt 1-0 en vlak daarna floot de scheids af voor rust.

In de rust werden we aangesproken om scherper en feller te gaan spelen. Er werd nog gewisseld in de rust Jarno werd gewisseld door Jordi, ook werd er van positie gewisseld Robin ging links buiten spelen en Julian ging links half spelen.

2e helft

We begonnen matig aan de 2e helft, wind was niet in ons voordeel en daarom viel er al snel een doelpunt tegen ons 1-1. Daarna gingen we dramatische slecht spelen, we konden de bal niet kwijt en het overzicht was ver te zoeken. Er vielen nog een paar kansen maar die wilden er ook niet in. We gingen steeds slechter spelen, daardoor viel er na een aantal minuten nog een goal 1-2. De bal vloog naar de keeper toe, die kon hem niet goed vastpakken, en liet hem vallen daardoor kon de tegenstander de bal intikken. Toen werd er nog gewisseld, Chris ging er uit, en Rick kwam er in, daardoor schoof Jelmer naar de laatst man positie, en Robin naar rechts half, en Rick kwam links voor te spelen. Zo ging de wedstrijd droevig verder en viel er helaas nog een doelpunt de 1-3. We kwamen nog 2x alleen voor de keeper maar ook die wilden er niet in. De moed was opgegeven, en zo eindigde we de wedstrijd. Volgende week spelen we uit tegen de Meeuwen, hopend met een mooie overwinning.

Einde wedstrijd 1-3.