Serooskerke / Veere O15 - Noormannen O15 0-8 ( 0-5 )

Op een mooie woensdagavond was Serooskerke / Veere de tegenstander in Seroos. Die ploeg heeft na 5 wedstrijden nog geen punt weten te halen en staat met slechts 2 doelpunten voor onderaan de ranglijst. Voor de wedstrijd vooral op gehamerd wat we zouden doen als we de bal niet hebben. Tegen Spui was dit nogal een zorgelijk puntje.

In de eerste 5 minuten gaat bijna alles fout wat je fout kunt doen. We mogen van geluk spreken dat dit geen goal afgeleverd heeft. Dan ineens een lange peer naar voren waar de verdediging en keeper niet adequaat ingrijpen en Mano de bal weet binnen te schieten. Vlak daarna kopt hij ook de 0-2 binnen en lijken we de buit alweer binnen te hebben. Dat is zeker het geval als Jari de 0-3 weet in te schieten. Nog voor de rust weten we de score naar 0-5 te brengen door de 78 en 79e treffer dit seizoen van Mano.

Na de rust kon je merken dat de scherpte er iets van af was en dat we op de cruise control de wedstrijd uitspeelden. Een groot compliment naar de ploeg dat we dan alsnog de 0 weten te houden en zelf drie maal scoren. De doelpunten kwamen van Tygo twee maal en Noah een keer. Eindstand 0-8.

Op de eerste 5 minuten na zijn we niet in de problemen gekomen. We hebben de wedstrijd gedomineerd en de score had zeker nog hoger kunnen uitvallen. Zeker nog wel wat leerpuntjes voor de wedstrijd van zaterdag. Ook wil ik een groot compliment geven aan de tegenstander. Ondanks dat er nog 0 punten op het bord staan, is het een ploeg die zeker wel leuk kan voetballen en dat met vlagen goed laat zien, vooral de laatste man is een jongen met potentie die goed voetbalt. De instelling en de teamspirit onderling mankeert ook helemaal niks aan. We hopen van harte dat jullie nog een aantal mooie puntjes mogen pakken!

Aankomende zaterdag speelt de O15 alweer de een na laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Kom dus zeker een kijkje nemen om 10.30 op de Prelaat. Hopelijk hebben we dan net als vandaag weer een grote ploeg supporters achter ons die ons steunt!