Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Walcheren 4 op het programma. Het was prima weer om er een lekkere pot van te maken.Adrie en Jos waren vandaag afwezig, gelukkig wilde Kees de vlag ter hand nemen en Lennard de leiding over onze groep oppakken.

Jelmer T - Kris- NielsC- Nielsvb
Remco - Matthijs – Julian
Robin - Ruben - Patrick

Wissels: Jarno, NielsG, Norbert

De vorige wedstrijd tegen Walcheren 4 was voor geheel Noormannen 2 een complete of day. We werden compleet weg getikt en verloren met 9-1.

Vandaag werd er door Lennard op aangedrongen dat we vooral ons eigenspel moesten spelen en proberen voetballend de kansen te creëren. En in verdedigend opzicht snel druk te zetten op de tegenstander. Al snel bleek dat dit een goede keus was. Het geheel anders samengesteld Walcheren kon niet van onder de druk van Noormannen uit komen. Dit resulteerde in vele kansen die telkens net niet werden afgemaakt door de voorhoede van Noormannen. Noormannen ging door met het goede spel maar er ontbrak een beetje geluk bij de afronding, en dan valt hij zoals als dat altijd gaat aan de andere kant. Een van de vele lange balen werd door de sterke spits van Walcheren doorgekopt en zette hiermee een teamgenoot vrij voor Mike 0-1 achter.

In de 2e helft werd het goede spel van Noormannen doorgezet, maar weer werden er veel kansen gemist. Rond de 60ste minuut was het dan wel raak. Een lange bal werd doorgekopt door Ruben waardoor Patrick alleen op de keeper af ging, hij legde af en Remco kon zo de 1-1 binnen schuiven. De Keeper van Walcheren raakte bij deze actie geblesseerd en moest worden gewisseld.

Helaas werd er in de resterende tijd de veldspeler die op doel stond niet meer echt getest. Andersom heeft Walcheren ook geen kans meer gehad. Voor Noormannen 2 een teleurstellend gelijkspel. Hierna staat nog de uitwedstrijd tegen Seroos 4 op programma, deze moet worden gewonnen om de 3 plaats op de ranglijst vast te houden.

Op 13 mei staat nog het bbq toernooi bij MZVC op de planning. Een mooie afsluiting van het seizoen 2016/2017.