Op zaterdag 2 september vertrokken we om 14:45 uur vanaf sportpark de prelaat voor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen tegen Groede. Omdat Groede op zondag speelt was de aftrap om 17:00 uur.

Opstelling: Niels,, Jacco, Jari, Rens, Jesse,, Julian, Mark, Erwin(C),, Ruben, Dylan en Devi

Wissels: Jaimy, Niels G. en Aron

Noormannen begon niet goed aan de wedstrijd en waar Groede eerst nog een doelpunt afgekeurd zag worden vanwege buitenspel, wisten ze binnen 15 minuten wel 2x te scoren.

Erwin maakte uit een corner in 2 instanties nog wel de aansluitingstreffer, maar Groede schoot in de 34e en 40e minuut de 3-1 en 4-1 op het bord. Op slag van rust tekende Dylan

voor de 4-2 ruststand.

Na rust een beter Noormannen maar doelpunten bleven uit. Na grote kansen voor Erwin, viel het doelpunt aan de andere kant 5-2. Noormannen probeerde nog wel maar kwam niet verder dan wat kleine kansjes. In blessuretijd kregen we nog onnodig 2 doelpunten tegen en daarmee werd de eindstand 7-2.

Volgende week de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Breskens.