Zaterdag stond Noormannen 1 tegenover SKNWK 1.

Opstelling: Aron - Finy Rens.v Julian - Jaimy Rens.j  Jesse Erwin - Ron Dylan Mark.
Wissels: Pedro Patrick Yari Remco.

In de uitwedstrijd tegen SKNWK hadden de Noormannen al punten verspeeld waar dit eigenlijk niet nodig was. Zo wisten we dat ze een erg fysieke ploeg hadden en vaak uit corners en vrije trappen rond de 20 meter erg effectief konden zijn. In Nieuwerkerk wist de aanvoerder van hen ook 3 x het net te vinden met de kop.

Vandaag zouden we dus zo weinig mogelijk proberen weg te geven. Dit resulteerde helaas zeer bedroevend al na 1 min in een corner en je gelooft het niet, 0-1 binnen gekopt.
Een heel slecht begin dus, hoewel we de betere partij waren wisten we helaas niet te scoren de eerste helft. De eindpaas was steeds of net te hard of iemand raakte hem net verkeerd.
Op het middenveld werd slordig bal verlies geleden en hieruit ontstond een counter en een goal.  0-2

In de rust is de Coach fel bezig geweest iedereen scherp te stellen, want het was geen beste 1e helft.

De 2e helft begon net als de 1e helft dramatisch. Een rare kluts bal die ineens voor de spits van nieuwkerk zijn voeten komt , en geen buitenspel staat.
Zo word het 0-3 in de 46e minuut. Nu werd het toch echt tijd dat we alles gingen geven, dit werd ook nagekomen.
Zo scoorde we rond de 60e minuut uit een mooie voorzet van Ron die voor Mark zijn voeten komt bij de 2e paal en hem binnenschiet.

Stand is nu 1-3 en we kregen meer ruimte op het middenveld. SKNWK was duidelijk de onderliggende partij. Helaas wisten we hier niet veel meer uit te halen gedurende 30 min dat we de betere ploeg waren.
Weer steeds de eindpaas of de schoten die ruim over doel vlogen. Voor de rest is er eigenlijk niet veel spannends gebeurd, en floot de scheids af na 92 minuten gespeeld te hebben.