De wedstrijd in en tegen colijnsplaat stond van het weekend op het programma. Colijnsplaat een tegenstander die een fysiek sterke ploeg heeft en over het algemeen weinig tegengoals krijgt. Aan de Noormannen om daar tegen te wapenen. Vandaag op de goal Aron die hersteld was van ziekte, Joop nam daardoor plaats op de bank. De overige spelers; Ron, Rens d V, Jari, Finy; Jesse, Rens J, Julian, Erwin; Dylan, Mark.

De noormannen kwam sterk uit de kleine kleedkamer bij Colijn en begon scherp aan de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd, waardoor er verschillende kansen werden gecreëerd. Toch laat het doelpunt van de Noormannen op zicht wachten tot de 40ste minuut. Jesse ziet op links de ruimte liggen, die een diepte bal geeft (met snelheid) op Dylan die hem net binnen kan houden. Die hem vervolgens aan de vrijgelopen Erwin geeft die hem knap langs de keerper schuift. Vervolgens wordt het rust signaal gegeven. Colijn heeft de eerste helft weinig laten zien.

In de 2de helft zien we een sterker en feller Colijn. Wat resulteerd in een tegen doelpunt in de 55 minuut. Binnen 5 minuten is het weer raak en de Noormannen staat 1-2 achter in Colijnsplaat. Na de 1-2 begint Noormannen te beseffen dat het niet vanzelf gaat en aan de bak moet. “Over mijn lijk mentaliteit” wat was besproken in de kleedkamer, zou getoond moeten worden.Dan wordt er een vrije trap toegekend over de middelijn aan de Noormannen. Jari gooit hem in de 16 waarna Dylan hem langs de keeper tikt, gelijkspel. Het geloof is er weer en Noormannen gaat voor de winst. Julian gaat aan de wandel met de bal tot in de 16, die wordt dan neergehaald. De scheidsrechter, Mnr. De Boer, kent een penalty toe. Voor Erwin een koud kunstje, 2-3 voor. Dan komt de wedstrijd op zijn einde, Colijn krijgt nog een paar kleine kansjes maar geen grote. 3 punten voor De Noormannen.

Klein smetje op de wedstijd, de blessure van Rens J. Die liep een knie tegen knie op, vervroegd pasen met een blauw paaseitje op zijn knie. Hopen dat het niet al te veel gevolgen heeft.

De Noormannen gaat “mee een vol ruum ni ruus”.