Op 7 april stond de wedstrijd Noormannen 2 - MZVC 2 om 14:30 op het programma. Op deze zonnige zaterdagmiddag betraden de volgende elf spelers het veld.

Mike

Jordi Niels vB Jelmer T Jelmer H

Pieter-Jan Julian Jacco

Arjen Niels G Jarno

Wisselspelers: Kris Pouwelse en Matthijs Janisse

De eerste helft begon erg slordig. Tijdens de opbouw was er veel balverlies wat vaak onnodig was. Hierdoor werd er regelmatig de lange bal gehanteerd die vaak onhaalbaar was. Dit resulteerde dus ook niet in veel kansen. Jarno wist na een actie vanaf de zijkant nog wel op het doel te schieten, maar dit schot was voor de keeper. Ook aan de kant van MZVC was het spel niet goed wat zorgde voor een eerste helft zonder al te veel kansen.

In de rust werd verteld dat we nauwkeuriger moesten worden in de passing. Daarnaast kwam Matthijs in de ploeg voor Jelmer H. Hierdoor werd Jarno linksback, Julian linksbuiten en Matthijs kwam op de plek van Julian te staan. Na de aanwijzingen van de coaches begonnen we aan de volgende 45 minuten.

De tweede helft begon Noormannen erg sterk en het spel was ook vele malen beter dan in de eerste helft. De druk richting het doel van MZVC werd steeds meer opgevoerd. Helaas resulteerde dit echter in nog weinig grote kansen. Na tien minuten viel er een goal maar dit was in de goal van de Noormannen. MZVC wist met een counter voor de 0-1 te zorgen. Na de 0-1 wist Noormannen het spel van de tweede helft nog voort te zetten, maar met hetzelfde resultaat. Ook na het goede spel kreeg Noormannen 2 weer een goal tegen waardoor het inmiddels 0-2 stond voor MZVC.

Na de 0-2 verloor Noormannen de moed wat ten koste ging van het goede spel op het begin van de tweede helft. Niels van Belzen kreeg nog twee keer de kans om uit een vrije trap te scoren, maar beide pogingen gingen maar net over het doel van MZVC. Uiteindelijk werd Jordi gewisseld voor Kris die na lang blessureleed weer terugkeerde op het wedstrijdveld. Richting het einde van de tweede helft kregen we nog wat kansen. MZVC wist vlak voor het einde nog op 0-3 en zelfs op 0-4 te komen. Dit is ook de eindstand van het duel geworden.

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Zeeland Sport 2 op de planning.