Om 12:45 speelde noormannen 2 tegen zeelandsport 2. Na de aankomst bleek echter dat het veld waar op gespeeld moest worden al bezet was door een B elftal en er moest dus naar een oplossing gezocht worden, de tegenstander bood aan om een vriendschappelijke partij op hun trainingsveld te spelen maar gelukkig kwam de organisatie met een oplossing waardoor er alsnog op het veld gespeeld kon worden.

Het B elftal verplaatste zich naar een ander veld waardoor het veld vrijkwam. nadat het probleem met een tekort aan kleedruimte daarna ook nog opgelost was kon men na een kort maar krachtige warming up beginnen aan de wedstrijd. De wedstrijd begon met de opstelling: Mike V Jordi C Niels VB Jelmer T Jelmer H Robin L matthijs J Julian H Arjen S Niels G Jarno E De wedstrijd begon vrij slordig en al snel viel het eerste tegendoelpunt, er werd daarna onder andere door slordige fouten nog 2 keer gescoord in deze 1e helft. Alhoewel het in de verdediging niet lekker liep wilde het voren ook niet baten, de kansen bleven komen maar de afwerking miste waardoor noormannen 2 met een tegenvallende 0-3 de rust in ging. Nadat de rust over was begon noormannen 2 vol goede moed aan de 2e helft waarin de aanval toch nog 2 doelpunten wist te maken.

Jammergenoeg ging er ook nog 1 doelpunt naar het andere team en eindigde de wedstrijd in een 4-2 verlies.