Zaterdag 28 april stond bij velen al een tijdje in de agenda, omdat op die dag het jaarlijkse Hrieps festival plaatsvindt, echter moest er eerst nog gewoon een wedstrijd afgewerkt worden.Serooskerke 4 stond er op het programma en het beloofde een lastige pot te gaan worden.

Serooskerke had van hun 12 wedstrijden namelijk nog maar één wedstrijd verloren, namelijk van de koploper GPC. Zelf hadden we helaas te maken met enkele blessures van onder andere Pieter Jan, Niels C. en Niels G. Omdat het 1e elftal ook te maken had met blessures, kregen we de welkome versterking uit het 3e, deze bestond uit: Eddy, Tom, Mark en Jeroen.

De coaches stuurden de volgende elf het veld in:

Mike
Eddy – Kris – Niels v. B. - Jordi
Robin – Jelmer T. - Julian
Arjen – Mark – Jarno

Al vroeg in de wedstrijd kwamen we erachter dat Serooskerke een paar maatjes te groot voor ons was. We waren zelf ook niet al te best in vorm en Serooskerke wist iedere fout meteen genadeloos af te straffen. Met rust stond het dan dus ook al 0-7 voor Serooskerke.

De 2e helft moesten we beginnen zonder Julian (blessure) en Jelmer T. (verplichtingen bij het 1e), hiervoor in de plaats kwamen Jeroen en Tom. Hoe dan ook was de 2e helft helaas niet veel anders dan de 1e. De score liep op tot een verbijsterende 0-14. Het werd een zwarte dag voor Noormannen 2, waar niemand nog graag aan terug zal willen denken. Hopen op betere tijden in de toekomst.