Afgelopen zaterdag de wedstrijd uit tegen Dauwendaele 3 in Middelburg. Na het gelijkspel vorige week moesten hier de eerste 3 punten worden gepakt.

We startten met de volgende namen: Aron, Jacco, Marc, Jelmer en Niels G vanachter. Niels C samen met Dylan en Patrick Knevel vormden het middenveld. Voorin Ruben Pedro en Devi.

Vanaf de eerste minuut startten we fel en wonnen we de duels. Het bleek al snel dat we voetballend veel beter waren. Achterin waren bij de tegenstander een aantal oudere spelers te vinden die aardig op konden bouwen maar op snelheid makkelijk werden afgetroefd. Dat leidde tot vele kansen. We kwamen vroeg in de wedstrijd via Devi en Pedro op een 0-2 voorsprong maar daarna werden de mogelijkheden slecht uitgespeeld en dit duurde tot de rust. Aanvallend kon de tegenstander weinig creëren. In de tweede helft had een invaller van de tegenpartij een goeie actie diep waarmee hij Robin, die Jacco had vervangen (vanwege liesblessure), zijn hielen liet zien en scoorde. Een slechte start dus. Daarna namen we het weer over en waren we effectiever in de aanvallen en liepen we via doelpunten van Devi, Jaimy, Dylan en Pedro uit naar een mooie 1-6. Dit had meer moeten wezen gekeken naar het aantal kansen die we creëerden, maar dat is voor de volgende wedstrijd, 13 oktober tegen MZVC 2.