Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Oostkapelle/Domburg 4 op het programma. Na de beker overwinning van vorige week waren we vandaag ook gebrand om de punten op Sportpark de Prelaat te houden. Na een regenachtige warming up was het om half 3 droog en kon de wedstrijd beginnen. De wedstrijd die onder begeleiding stond van Jan Gabriëlse.

De opstelling was als volgt:

Aron

Jacco                  Marc©              Jarno                  Niels G

Patrick               Niels C               Robin

Ruben                              Dylan                               Devi

Wissels: Niels VB, Matthijs en Stijn

Vanaf het begin werd de bal lekker rond gespeeld en dat resulteerde in een aantal kansen voor de voorhoedespelers, maar helaas stonden de vizieren nog niet op scherp. In de 10de minuut was uiteindelijk Devi het eindstation van een mooie aanval en die schoot vanaf rand strafschopgebied de 1-0 binnen. Vanaf dat moment was het ook duidelijk dat er vandaag meer te halen viel. Niet veel later schoot Devi de 2-0 binnen dit gebeurde na een aanval over vele schuiven een aanval uit een boekje werd er later in de kleedkamer gezegd.

Tot dat moment waren we eigenlijk nog niet echt in de problemen geweest, een aantal corners van Oostkapelle/Domburg werden ook goed verwerkt en kon er jacht gemaakt worden op de 3-0. Deze viel vlak voor de rust nu was het Robin die op de juiste plek stond om de bal binnen te schieten.

In de rust werden door de coach verschillende wissels doorgevoerd zo kwam Stijn erin voor Jarno, Matthijs voor Niels C en Niels VB voor Dylan. Ook werd er aangegeven dat we niet moesten verslappen de 2de helft door moesten gaan zoals we bezig waren.

Oostkapelle/Domburg had het in de rust ook iets omgezet en gingen met een aanspeelpunt voorin de lange bal hanteren. Zo werden er een aantal kansen gecreëerd en kon Noormannen even niet van onder de druk uitkomen. Het duurde dan ook niet veel langer of 3-1 lag in het doel. Dit was het teken waarop Noormannen weer wakker werd geschut en de combinaties weer op ging zoeken. Devi tekende uiteindelijk voor zijn 3e doelpunt van de middag na vele kapbewegingen schoot hij de 4-1 binnen. Niet veel later volgende ook de 5-1 en 6-1. Deze werden gemaakt door Matthijs en de laatste door Robin. Dit leverde Robin ook de betiteling van men of the match op waar hij naderhand ruimschoots van genoot. Na 80 minuten vonden de mannen van Oostkapelle/Domburg het blijkbaar genoeg en floot de scheidsrechter af. Waarop Devi attent zei ik wil nog wel even verder.

Een verdiende overwinning vandaag. Deze werd ruimschoots gevierd tijdens de nacht van de nacht. Het leverde zelfs nog een open sollicitatie op. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Meeuwen 4 op het programma.