Vandaag stond ons een mooie pot voetbal te wachten. Tijdens de bespreking was de mededeling van onze trainer Lennard al snel duidelijk. We moesten weer 3 punten pakken en met de gegeven aanwijzigingen zou dit dan ook geen probleem moeten zijn. Nadat de jonge getalenteerde scheidsrechter het starts signaal gaf begonnen we echter zeer slordig. De vele kansen waren voor Kruiningen, dit door onze eigen fouten. De fouten werden door de felheid van Kruiningen meteen afgestrafd, al wist onze goalie Hayo ons nog wel bijna ongeschonden door de 1e helft heen te slepen. Hij was de beste man van het veld en we gingen rusten met een 0-1 stand op het scorebord.

Na de rust kwam Brian voor Jaimy in het veld en kort na rust kwam Marlo in het team, in de hoop meer druk naar voren te kunnen uit oefenen. Na deze wissel wisten de mannen van Kruiningen nog de 0-2 binnen te schieten. Opgeven dat was nog geen optie en dat liet Mark dan ook nog even zien door een mooie voorzet te verzorgen op Marlo die hem netjes inkopte, 2-1. De hoop was weer een beetje terug maar door het slordige spel van onze kant wist Kruiningen, met 10 man nogmaals, tot scoren te komen.

Een wedstrijd om snel te vergeten en we zullen snel moeten kijken naar a.s zaterdag, wanneer de uitwedstrijd tegen 's Heer Arendskerke op het programma staat.