Vandaag stond voor Noormannen 2 een uitwedstrijd tegen De Meeuwen 4 op het programma. Met een ruime selectie reisde we sportief op de fiets naar Zoutelande. Eenmaal aangekomen in Zoutelande hield de trainer een korte bespreking. Trainer Marcel wou graag iedereen evenveel zien spelen dus speelde iedereen 60 minuten. De begin opstelling was als volgt:

Aron

Niels v B, Marc ©, Jarno, Niels G,

Julian C, Niels C, Matthijs

Ruben, Dylan, Jaimy,

Wisselspelers: Danny, Robin, Pedro, Jacco en Julian H.

De scheidsrechter fluit en de wedstrijd begint. Noormannen begint goed aan de wedstrijd en combineert goed met elkaar. De Meeuwen hebben nog niet veel in te brengen en hanteren de lange bal naar voren wat weinig gevaar oplevert. Als best snel maakt Noormannen dan ook de 0-1 door Matthijs. Even later wordt ook door een mooie aanval de 0-2 gemaakt door Ruben. Noormannen blijft erg goed druk zetten op de achterhoede van De Meeuwen die hier geen antwoord op had en weinig aan voetballen kwamen. Na een half uur spelen komen alle wissels er in. Er komen nog een aantal grote kansen voor ons maar die belanden op lat en net naast. De scheidsrechter fluit en gaan rusten met een 0-2 voorsprong.

In de rust werd goed duidelijk gemaakt dat we niet mochten verslappen. De 2e helft beginnen we ook goed en zetten veel druk naar voren. Dit leidt tot een terugspeel bal op de keeper van de tegenstander en die was het helemaal kwijt waardoor Julian H de 0-3 erin kon schieten. Vervolgens schiet Pedro op doel die er ook in vliegt 0-4, blunder ook van de keeper. Wanneer we 60 minuten gespeeld hebben komen weer alle 5 de wissels erin. Na weer een mooie aanval van ons en een goede voorzet kon ook Niels C de 0-5 binnen koppen. Hierna volgde ook de 0-6 door Matthijs en de 0-7 door Danny. De overwinning werd naderhand goed gevierd met een goed gevuld plankje met hapjes en een drankje.

Vervolgens gingen we weer met zijn allen gezellig op de fiets naar het Kasteel van Batavia waar het Evenement van de week Oe tooier, Oe mooier was. Hier werd de overwinning nog uitbundig gevierd. Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen koploper Luctor Heinkenszand 4 op het programma. Tot dan!