Vanaf het begin was Noormannen de betere op het veld. Er werd geduldig afgewacht door de 2 centrale verdedigers die de lange ballen op het goede moment in de diepte speelden op de lopende mensen. Daar kwamen een paar kansen uit maar de afronding was nog niet zuiver genoeg. Meeuwen kwam er eigenlijk weinig aan te pas. Rond de 16e minuut was het dan wel raak. Rens J. zette goed door op de verdediging waardoor hij Erwin in kon spelen die het daarna koelbloedig afmaakte. 10 minuten later was het weer raak voor de Noormannen. Nu was het Mark die goed de bal veroverde en samen met Rens J. één op één kwam. Mark legde de bal af en Rens J. schoof de bal in het doel. Zo gingen we met 2 - 0 voorsprong de rust in.

In de rust werden 2 wissels doorgevoerd. Jens kwam erin voor Pieter Jan en Patrick kwam erin voor Jacco. Jens ging op linksback spelen en Julian schoof door naar de plek van Pieter Jan.

Meeuwen kwam wat sterker de kleedkamer uit. Dit resulteerde in een afgekeurd doelpunt van Meeuwen omdat er een overtreding zou zijn begaan op Niels. Hierna pakte Noormannen de draad weer op en dit leidde tot een doelpunt. Rens J. profiteerde van een fout van Meeuwen en legde af op Erwin die zijn 2e van de avond maakte.

Toen werd er gewisseld. Davy kwam erin voor Mark en ging op linksbuiten spelen. Dylan ging naar de spits. Ook daarna kreeg Noormannen een aantal kansen maar dit resulteerde niet in een doelpunt. Noormannen werd vaak terug gevlagd vanwege buitenspel.

In de 75e minuut werd er weer gewisseld. Jacco kwam erin voor Ron en Pieter Jan voor Julian. Noormannen bleef geconcentreerd spelen. Dit leidde tot de 0 – 4. Dylan kreeg een diepte bal en maakte de kans goed af. Noormannen maakte ook nog de 0 – 5. Uit een corner kopte Dylan de bal richting het doel waar Davy hem van dichtbij binnen kon tikken.

Een goede uitslag en voor het eerst van het seizoen de nul gehouden. Zaterdag gaan we vol vertrouwen naar Schoondijke waar we onze eerste bekerwedstrijd spelen.