Na het toch wel teleurstellende gelijkspel van vorige week zaterdag (3-3 tegen Luctor/Heinkenszand 4), zagen we dat VCK 3 boven ons was komen te staan op de ranglijst. Dit betekent dus dat ook de wedstrijd van vandaag weer een hele belangrijke is om aansluiting te houden bij de top twee van de ranglijst.

We begonnen de wedstrijd met de volgende elf basisspelers;

Aron Brasser

Jaimy – Jelmer T – Matthijs - Niels v B

Robin - Niels C - Julian

Ruben - Pedro - Patrick

Wissels: Niels G en Jacco

De aftrap was om exact 5 minuten over half 1 op het kunstgrasveld van de Stoofwei te Koudekerke. Noormannen begon zeer scherp aan de wedstrijd en opende de score na enkele minuten al met een mooie aanval, opgezet over links waarna Ruben, na een voorzet precies op maat, in één keer kon binnen schieten voor de 0-1. Enkele minuten later was de tweede kans ook meteen raak, wederom Ruben die de netten liet bollen voor de 0-2. Na deze twee snelle goals staakte het scherpe spel van de Noormannen wat en wist VCK nog gevaarlijk te worden met een afstandsschot die dankzij de beide doelpalen het net, nét niet wist te bereiken. Hierna leek Noormannen weer wat wakker geschud te worden en pakte het spel van de eerste 15min weer op en creëerde een aantal goede aanvallen die net niet het doel wisten te bereiken. Echter, de aanhouder wint, voor de rust weten Julian (0-3) en Robin (0-4) het net toch nog te raken. We gaan de rust daarom in met een comfortabele 0-4 voorsprong.

In de rust komt Niels G erin voor Niels v B en wordt Jaimy gewisseld voor Jacco.

Na rust konden we echter helaas het vertoonde spel van voor rust niet evenaren. Echter scoren we wel vrolijk door met treffers van opnieuw Robin (0-5), Pedro (0-6) en wederom Robin (0-7), jawel een hattrick! De stand op het scorebord weerhoudt VCK er echter niet van om nog eens een aantal keer aan te zetten en ook nog twee doelpunten mee te pakken (2-7). Na deze goals wist Julian opnieuw te scoren en de eindstand te zetten op 2-8.

Op naar de thuis wedstrijd volgende week tegen Arnemuiden 4.