Zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen RCS op het programma. Voor Marlo was de wedstrijd nog extra beladen omdat hij hier vorig jaar nog speelde. Een overwinning zou Noormannen steviger in het linker rijtje brengen en er zou een gaatje komen met de onderste ploegen. Noormannen begon de wedstrijd met dezelfde namen als vorige week met dezelfde speelwijze als vorige week. Dit verliep de eerste helft prima. Beide ploegen kregen wat kleine kansjes maar de echte grote kansen bleven uit. De kansjes die RCS kreeg werden vakkundig onschadelijk gemaakt door de verdediging en Hayo. De wedstrijd bleek naar een ruststand van 0-0 te gaan, maar vlak voor rust maakte Rens de Visser de 1-0 na een prima corner van Erwin die verlengd werd door Dylan. De manier van afmaken mocht er wezen. Buitenkantje rechts in de kruising. Niet veel later floot de scheidsrechter voor de ruststand van 1-0.

In de rust werd er gehamerd op de positionering in het veld en niet te vroeg instappen op de opkomende backs. Noormannen begon goed aan de tweede helft en dan resulteerde in een kans voor Mark, maar een redding van de keeper voorkwam de 2-0. Hier na ging het mis. Helaas waren we het als team van de 52e min tot de 68e min even kwijt. Wat dan ook resulteerde in een kanteling van de wedstrijd. RCS wist in deze periode 3 x te scoren waardoor er een plots een 1-3 op het scorebord stond. Noormannen probeerde het hierna nog wel en kreeg enkele kansjes, maar gescoord werd er niet meer aan beide kanten. Dus gingen de punten mee naar Souburg. Qua strijd en passie was er niks aan te merken vandaag.

Zo wordt de wedstrijd tegen Veere van volgende week een hele belangrijk en is het voor Noormannen zaak hier 3 punten proberen te pakken. Daarnaast speelt Noormannen op 11 december nog een bekerwedstrijd om 20.00 uur bij JEKA in Breda.