Het was een fraaie voetbal dag om 3 punten te pakken. Iedereen wist ook dat we bij winst op dezelfde hoogte zouden komen als GPC, dus dat was een extra motivatie vandaag.

Aron

Julian, Jari, Rens de Visser, Finy, Damian

Erwin, Jesse, Rens Janisse

Mark, Marlo

We begonnen uitstekend aan de wedstrijd met goede kansen alleen wederom werden de kansen niet afgemaakt. De tegenstander probeerde te voetballen door de spitsen in te spelen, die de ballen constant lieten vallen. Daardoor  werd net voor rust een afvallende corner goed binnen geschoten door GPC. Noormannen was wel de voetballend betere partij met een onterechte achterstand. We gaan rusten met 0-1. Na de rust werd Damian gewisseld voor Dylan. Marlo ging met een mooie actie langs de keeper en Marlo werd neergelegd, penalty! De penalty wordt lekker ingeschoten door Erwin, 1-1. De Noormannen gingen door en wisten dat er iets te halen viel. Uit een mooie corner van Finy wordt een overstapje door Jari gedaan en Dylan schiet hem heerlijk binnen 2-1. We voetbalden beter, creërden meer kansen, alleen we maken het wederom niet af, want met een paar schoten/kleine kansjes van Jesse, Dylan en Marlo blijft de stand nog steeds 2-1. Aron wordt verrast met een kopbal in de verre hoek 2-2 met nog een kleine 10 minuten te spelen, gaan we de 3 punten nog pakken? De Noormannen bleven doorgaan en roken bloed. In een rommelige fase voor het doel van GPC komt de bal via een schot van Dylan bij Erwin, die hem aflegt op Rens Janisse, welke de bal vervolgens lekker binnen schiet, 3-2, met nog maar een paar minuten te spelen. De wedstrijd wordt gewonnen met 3-2 door een beter voetballend Noormannen. Volgende week een weekendje rust, de week erna knallen en 3 punten pakken tegen Dauwendaele.