Vorige week werd het voor Noormannen duidelijk dat ze ook volgend seizoen in de 3e klas zullen spelen. Kruiningen verloor van GPC en hierdoor kan Noormannen niet meer in de zone van nacompetitie en degradatie komen.

Het doel is toch nog wel om punten te pakken in de laatste drie wedstrijden en wellicht nog wat plekjes stijgen op de ranglijst.

De eerste wedstrijd van deze drie was de thuiswedstrijd tegen Kapelle. Bij Noormannen geen grote wijzigingen in de opstelling ten opzichte van de laatste wedstrijd van RCS. Joop stond weer op het doel door de blessures van Hayo en Aron.

Over de wedstrijd kunnen we eigenlijk wel kort zijn. Noormannen begon de wedstrijd prima, maar vergat te scoren en de twee kansjes van Kapelle gingen er allebei in. Noormannen kreeg de kans om nog voor rust de aansluiting te vinden. Een overtreding op Marlo resulteerde in een penalty, echter werd de penalty van Erwin door de keeper gestopt.

Hierdoor was er een ruststand van 0-2 voor Kapelle.

De tweede helft begon en Noormannen had de intentie om nog wat te doen aan de scoren en gescoord werd er zeker. In een tijdsbestek van ongeveer 20 minuten werd er 5 keer gescoord. Helaas niet alleen door Noormannen dus was de stand na 65 minuten 2-5 voor Kapelle (voor Noormannen scoorden Marlo en Erwin).

Noormannen probeerde in het vervolg van de wedstrijd nog wel en gescoord werd er ook nog door Marlo, maar dit deed Kapelle ook nog twee maal. Hierdoor werd de eindstand bereikt van 3-7.