Door de droogte van de velden werd de vierde en laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen ZCS’62 niet op de Prelaat gespeeld maar in Scharendijke. Om 8 uur werd er afgetrapt met de volgende opstelling: Aron; Julian, Jesse, Marc, Jari, Finy; Mark, Rens J ©, James; Dylan & Marlo. Als wissels begonnen Erwin, Patrick, Luuk & Jarno.

De eerste helft begon Noormannen goed maar naarmate de eerste helft verstreek werd er steeds minder gevoetbald en werd er veel de lange bal gehanteerd waardoor we veel in duels kwamen met de tegenstander. Dit leidde tot kansen voor beide ploegen maar tot doelpunten leidde dit in de eerste helft niet.

In de tweede helft werd er wat gewisseld op verschillende posities. Het veldspel van de Noormannen was in de tweede helft beter ten opzichte van de eerste helft. Door te combineren door het midden en via de zijkanten werden goede aanvallen opgezet. ZSC kwam zelf weinig meer van eigen helft door het goed druk zetten van de Noormannen. Dit resulteerde in een vrije trap voor de Noormannen die Finy knap binnen schoot en voor de 0-1 tekende. Veel kansen volgden hierna voor de Noormannen. Knap combinerend via het middenveld werd Marlo voor de keeper gezet die het overzicht behield en de meegelopen Finy de bal toespeelde en zo de 0-2 maakte. ZCS scoorde 5 minuten voor tijd nog de 1-2 maar Marlo maakte al snel de 1-3 waardoor de wedstrijd beslist was.

Na een goede oefencampagne van 3 overwinningen en 1 nederlaag staat aanstaande zaterdag de eerste bekerwedstrijd op het programma. Deze wordt door de slechte velden bij de Noormannen gespeeld in Hansweert tegen de Hansweertse Boys.