Verdedeging:Jacco, Jesse, Rens d.v , Jens

Middeveld:Erwin, Rens j, Danny

Aanval:Ron, Mark, Dylan

Wissel:Devi, Jullian, Pedro

De aftrap klonk en we begonnen niet super sterk aan de wedstrijd, maar Domburg kon toch geen kansen creeëren. We bouwden veel op maar er kwamen geen echte grote kansen uit. Tegen de rust aan werd er een goede aanval opgezet. Door goed doorlopen van Erwin en een misser van de keeper/ verdediger kwam Noormannen vlak voor rust 0-1 voor te staan.

-rust-

Na de rust begon Noormannen sterk. We waren nog niet tevreden met 0-1. Domburg had er niks op in te brengen en kon geen actie maken richting het doel. Noormannen zocht maar steeds naar een doelpunt maar toen werd Mark vastgehouden in het 16 meter gebied en kreeg daarvoor een penalty. Erwin benutte de penalty en bracht de Noormannen op 0-2 voor.

Bij Domburg gingen de kopjes een beetje zakken maar bij de Noormannen zat er nog meer in. Er werd een prachtige actie opgezet door de Noormannen door veel en snel over te spelen en domburg was nergens te vinden, de bal kwam voor het doel bij Rens Janisse op de knie en vervolgens op de slof genomen vol in het doel. Zo stonden we met 0-3 voor. En zo waren we bij de 75 min en werd Jacco gewisseld voor Devi, en een paar minuten later werd Mark ook gewisseld voor Pedro.

Een paar frisse spelers er bij veroorzaakte nog meer dreiging voor Domburg. Devi maakte een mooie actie en gaf de bal voor op Dylan. Dylan stond sterk in zijn schoenen en schopte de bal terwijl hij viel nog in het doel, 0-4 voor de Noormannen. De Noormannen bleven sterk spelen maar er vielen geen doelpunten meer. Zo klonk het fluit signaal van de scheidsrechter, einde wedstrijd.

De Noormannen waren blij met deze derby overwinning! Na afloop kreeg iedereen rood met zwarte beschuit met muisjes van papa Pedro omdat hij afgelopen week vader is geworden van zijn dochter Yaélla.