. Kortom genoeg uitdagingen en vele mogelijkheden dit seizoen. Als team hebben we er heel veel zin in!

Nadat de 1e beker wedstrijd vorige week thuis tegen Bruse boys op het laatste moment werd afgelast door spelers tekort bij de tegenstander werd er op zaterdag de 10e van september gespeeld tegen Colijnsplaatse boys. Je merkte aan iedereen dat er werd uitgekeken naar deze wedstrijd want het was de 1e wedstrijd van het seizoen en benieuwd was iedereen wat zijn plek in het veld zou zijn. Na een bespreking en te korte warming up was iets over 11 de aftrap ( bij de tegenstander ouderwets met 2 spelers in cirkel) van de wedstrijd.

Vanaf de 1e minuut was het eenrichtingsverkeer en voetbalden we constant op de helft van Colijn. Onder toeziend oog van Noah zijn oma wist hij een goede wedstrijd aan de linkerkant te bekronen met 0-1 en 0-2. Vanaf links naar binnen dribbelen en met rechts uithalen in de korte hoek. Vervolgens duurde het even voordat we het doel troffen, maar een gebrek aan kansen was er zeker niet. Colijn werd simpelweg kapot gespeeld en keeper Stefan raakte voor het eerst in de 20e minuut van de wedstrijd de bal aan. Voor rust wisten we er nog wel 2 te scoren via Mano en Emiel.

In de rust de opdracht gekregen te blijven voetballen en onze wil weer op te leggen aan de tegenstander 35 minuten lang en proberen niet door de stand in de relax modus te stappen. Gelukkig werd dit zeker miet gedaan en na een hele goede 1e helft werd de 2e helft ook meteen goed begonnen en aanvoerder Damian scoorde de 0-5, Jari vervolgens na een mooie aanval over vele schijven de 0-6. Emiel die een fantastische wedstrijd speelde scoorde met een schitterend doelpunt de 0-7 en na attent reageren maakte Mano de 0-8. Vervolgens werd de concentratie een beetje verloren door de ruime stand die op het bord stond en de warmte misschien. Keeper Stefan moest in een 1 op 1 situatie voor de eerste keer echt ingrijpen, maar deed dit door een gestrekte duik naar de hoek zeer goed. In de slotfase van wedstrijd wisten Julius en Justin de 0-9 en 0-10 op het bord te zetten na nog maar eens 2 goede aanvallen, al moet daarbij gezegd worden dat de tegenstander ons veel ruimte gaf aan het einde van de wedstrijd.

Met een eindstand van 0-10 in de 1e wedstrijd van het seizoen mogen we dik tevreden zijn, met name ook over het vertoonde spel want langs de kant kregen we vele complimenten. Deze week zit trainen op de velden er niet in wegens de droogte, maar het strand biedt goede uitkomst om weer volle bak aan de slag te gaan met elkaar en zaterdag om 13.00 er weer te staan op bezoek bij Zeelandia Middelburg voor de 1e wedstrijd van de competitie.