Noormannen 2 had genoeg aan een gelijkspel om door te gaan naar de volgende ronde van de beker. De scheids floot en de wedstrijd was begonnen, Nieuwland en Noormannen begonnen gelijkwaardig met kansen aan beiden kanten. Eind  van de 1e helft schoot Niels Coppoolse op de paal, maar in de rebound kon hij de bal nog binnen koppen. We gingen de kleedkamer in met een 0-1 voorsprong.

Na rust scoorde Noormannen al snel de 0-2 via Ruben van Sluis. Na de 0-2 wist Nieuwland het niet meer en werd de wedstrijd alleen nog maar gespeeld op de helft van Nieuwland. De 0-3 viel nadat Julian Houmes de bal knap veroverde en de voorzet gaf op Matthijs Janisse, die de bal knap afmaakte.
Op het einde van de wedstrijd kreeg Mathijs de bal op de middenlijn en maakte een grandioze dribbel langs alle verdedigers en schoot de bal netjes binnen. Na
de goal raakte de keeper van Nieuwland geblesseerd en niemand van Nieuwland wou hem vervangen dus de scheids floot de wedstrijd af en Noormannen 2 is dus door naar de volgende ronde van de beker.