Van deze ploeg wisten we dat ze 1e wedstrijd in de competitie nipt hadden verloren van VCK. Aan onze kant zijn Hayo en Jari nog steeds geblesseerd en had Stefan een bruiloft, daarom was keepster Romana zo vriendelijk bij ons de plek onder de lat in te nemen.

Vanaf minuut werd duidelijk dat wij de veel betere ploeg waren en we weinig hadden te duchten van de tegenstander. We combineerden er goed op los en kwamen er een aantal keren gevaarlijk doorheen. In de 6e minuut was het Mano die de 1-0 op het denkbeeldige scorebord van veld 2 zette na een goede assist over links van Noah. Het beeld van de 1e helft was daarna vooral dat wij de ploeg waren die de bal hadden en genoeg pogingen kregen, maar onzuiverheid in de laatste pass of in de afwerking zorgde ervoor dat het heel lang duurde voordat de volgende treffer er kwam. In de 25e minuut werd keepster Romana voor het eerst aan het werk gezet door knulligheid in onze achterhoede, deze kans voor RMU ging er gelukkig niet in en niet veel later wist de uitploeg ons te helpen door de bal zelf in het doel te schieten, 2-0. Dat was tevens de ruststand.

In de rust afgesproken om geduldig te blijven voetballen en vooral ook in de organisatie te blijven spelen, in de 1e helft waren er teveel spelers die naar binnen kwamen waardoor het veld erg smal werd. Dit ging in de 2e helft direct veel beter en zo werd ook kans op kans gecreëerd. Van de 12 a 14 100% kansen die we kregen gingen er 6 in. Noah en Emiel wisten beide 1x te scoren waarbij de goal van Emiel van buitengewone schoonheid was. De andere 4 goals kwamen op naam van onze spits Verburg die deze wedstrijd in totaal 5x het doel wist te vinden. Dat brengt de eindstand van de wedstrijd op 8-0 en zo beginnen we uitstekend aan de competitie.