Er waren wat wijzigingen in het elftal na de terugkeer van Rens de Visser en de afwezigheid van Erwin Pouwelse ( captain ) Ook Jens flipse was geblesseerd.

De 11 die startten waren: Niels, Ron, Jesse, Finy, Rens , Rens J, Yari, Mark (C), Dylan, Devi en Pedro. Wissels ( Jacco, Remco en Julian )

We begonnen de wedstrijd sterk en openden zelfs bijna de score door een schitterende steekpaas van Mark op Dylan maljers.

Walcheren `wat beter voetbalden` werd achterin goed onder druk gezet door Pedro en Dylan die doorjaagden, zo kwam Dylan weer aan de bal randje 16 en schoot helaas nog net op een verdediger van Walcheren.Een paar keer de eerste helft kwam Walcheren dichtbij het doel van de Noormannen maar echt grote kansen waren er niet. We stonden goed te verdedigen en niemand verzaakte.

Walcheren dat maar bleef proberen en komen, maar Noormannen stond ijzersterk te verdedigen er kwam geen bal langs , en als dat wel gebeurde stond Niels fantastisch zijn doel te verdedigen.

De 2e helft begon bijna precies hetzelfde , een bal die goed door een middenvelder werd doorgekopt en wederom een goeie poging van Dylan die zich zelf goed vrij liep en ook deze poging ging helaas naast.

Een tijdje bleef Walcheren komen en counterde de Noormannen weer met een lange bal op Dylan die de bal voor gaf bij de penaltystip kwam de bal maar een lastige stuit en mark maaide half over de bal heen en weer resulteerde het in een doeltrap voor Walcheren.

Na een uur spelen ging er gewisseld worden aan de kant van de bezoekers. Remco kwam voor Pedro en ging op 10 spelen, Mark schoof door naar de spits.Er kwam iets meer rust in de ploeg maar Walcheren bleef maar komen. Een aantal hoekschoppen voor de thuisploeg en ook deze werden goed weg gekopt. Er werd goed gecoacht en goed door gedekt op de bal telkens als Walcheren in de aanval was.

Na een kleine 10 min wat rust kwam er weer een counter deze keer via Ron die een goeie steekpaas op Remco speelde en een poging waagde. De keeper stompte de bal tegen een verdediger en zo rolde de bal toch nog in de goal.

0-1 voor De Noormannen (68e minuut) de ploeg met de grootste kansen maar met het mindere voetbal en balbezit. Nu Werd er nog een extra verdediger ingebracht om de 0-1 vast te houden. Jacco kwam er in voor Mark.

Het was nu echt kick and rush. Walcheren dat wel 50x de crosspass speelde en telkens werd weg gekopt door Jesse Rens en Jacco. Ook Niels die aardig wat balletjes uit de lucht heeft moeten plukken.

Spannender en spannender werd het voor de ploeg uit Westkapelle en de toeschouwers. Een paar keer sprintte ron weer naar de corner vlag van Walcheren , maar de voorzetten waren niet scherp genoeg. Ook deed hij nog een poging die in het zij-net belandde.

Beide teams raakten wat meer uitgeput, Walcheren dat weer een crosspass speelde deze keer naar de kant van Finy. Even was hij zijn man kwijt die de bal op doel kon koppen maar gelukkig op de lat. Ze kregen hier na nog een paar kleine kansjes o.a. een vrije trap die werd weg gekopt door Rens de Visser en weer een gevaarlijke corner die Niels kon plukken.

Op het einde kreeg Walcheren nog een corner waarbij de keeper zelfs mee naar voren ging. Hier kwam een geweldige counter uit maar er werd te vroeg op doel geschoten en ging helaas naast, gelukkig was dit de laatste aanval en eindigde deze redelijk sportieve wedstrijd in 0-1 voor De Noormannen.

Deze overwinning hebben we uitermate gevierd op het dorp in het cafe: Kasteel van Batavia waar het evenement OTOM ( Oe Tooier Oe Mooier ) aan de gang was. Door in de beker en kijken wie we nu gaan treffen. Natuurlijk focussen we ons eerst weer op de competitie wedstrijd tegen Westhoek a.s. zaterdag voor de periode titel.