DZC09 JO15-1/De Noormannen JO15 -1  3-4 (2-1)

We begonnen de wedstrijd een beetje slap en niet fel genoeg met onnodig balverlies en we gingen de duels niet met volle overtuiging aan, zo eindigden we de eerste helft ook. Toch maakten we een goal na die slappe fase. Noah maakte een actie langst de zijlijn en passte de bal naar Justin die voor de goal al klaar stond. Het was Justin die hem met volle overtuiging de kruising in schoot 1-0!. Daarna maakte de tegenstander de gelijkmaker door alert  te reageren op de slechte uittrap aan onze kant. Daar heel snel na komt DZC op voorsprong doordat de aanvaller zomaar door onze verdediging heen kon lopen. Dus hier en daar een foutje aan onze kant. Maar toch vlak na rust weten we op 2-2 te komen door een goed spelende Tom met een goeie actie en ook een goed schot die van de lijn werd gehaald waarop in de rebound Justin ineens op duikt en zijn 2e goal van de wedstrijd maakt.

Daarna voetbalden we redelijk verder, waardoor we ook scoorden  op aangeven van wederom Tom scoort Justin zijn 3edoelpunt van vandaag 2-3! Daarna dachten we er weer te makkelijk over en kregen we de tegentreffer 3-3. We waren op jacht naar de winst, we voetbalden door en konden eigenlijk weinig en we kregen en doeltrap na een gemiste aanval van de tegenstander. Deze keer nam onze keeper hem niet maar Aron,waarvan we weten dat hij een goeie trap heeft. Dat schot leek voor niemand haalbaar, behalve voor Tom. Hij zag er nog een kans in, dus hij rende er achteraan en dribbelde richting het doel maar de weg was nog lang dus besloot Tom te schieten en dat was een goeie keuze! Met een mooie streep vloog hij de kruising in 3-4 ! Daarna gingen we door met aanvallen en speelden vaak de lange bal.

Deze keer weer op Tom die nu op de lat schoot met een mooie bal van Rody. Daarna werd er afgefloten, een prima resultaat. Rody, Luuk en Dion bedankt voor de goeie ondersteuning uit de JO13! Door naar de volgende ronde van de beker!