De laatste thuiswedstrijd in de najaarscompetitie werd gespeeld tegen Walcheren.Tot deze wedstrijd had Walcheren slechts zes punten verzameld en dus draaiden ze me in de onderste regionen van de competitie. Wij vinden onszelf terug op een 2e plaats in de wetenschap dat Meeuwen vandaag verloren heeft en we dus steviger de 2e plaats in handen kunnen nemen. De achterstand op koploper Domburg bedraagt nog altijd 3 punten en in de komende 2 wedstrijden hopen we dat Domburg nog een keer weer te verliezen, al ziet dat er zeker niet naar uit. Afijn... Over naar de wedstrijd.

Om 10.30 floot arbiter Jan Jakobsen is hard op z'n fluit en zo rolde de bal op veld 3. De 1e helft was een redelijk tot goede van onze kant. We speelden met een iets andere tactiek en zette eerder druk op onze tegenstander. Dit werkt vaak alleen goed als dan ook echt iedereen druk naar voren zet en niet 2 a 3 spelers, dat was nog wel eens het probleem van de 1e helft. Desondanks hebben we voldoende kansen gecreëerd en stond het vanachter zeer compact onder andere met een goed spelende Jamiro.

De 2e helft begon Walcheren wat feller en kwamen ze er een aantal keren heel gevaarlijk uit, dat leverde ook een tegengoal op door geen goede communicatie en slechte positionering. Ontzettend jammer want we spelen altijd graag op de 0 en willen altijd elke minuut van de wedstrijd dominant zijn, al is het natuurlijk logisch dat je wat gaat verslappen als je ruim voor staat. De laatste 20 min van de wedstrijd hebben we het duel nog met een man minder gespeeld door een blessure, hoe we in die laatste minuten hebben gespeeld is wel weer echt grote klasse, geen kans weggeven en nog voldoende gecreëerd.De einduitslag van deze wedstrijd wordt uiteindelijk 12-1 na een 5-0 ruststand.

Doelpunten in deze wedstrijd kwamen op van Justin, Damian, Emiel, Tom 2 en Mano 7 keer. In de resterende 2 wedstrijden gaan we nog 2 keer op bezoek in Middelburg met volgende week de wedstrijd tegen Dauwendaele om 11.00. We hopen op een flinke misstap van Domburg en wie weet, wie weet....