We willen de Dekker-Noormannen tankpas nog eens onder uw aandacht brengen. De sponsorcommissie is zeer tevreden met het succes van de eerste periode van de tankpas. Er is een bedrag van €380,- gespaard. Nieuwe pashouders zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom. Hoe zat het ook al weer?

Noormannen wil hun leden en sponsors de mogelijkheid bieden om te profiteren van de Dekker-Noormannen tankpas. Oliehandel Dekker en De Noormannen bieden de leden en sponsors een korting van € 0,12  per liter, op de landelijke adviesprijs.

Deze korting geldt bij alle Dekker tankstations. Hiermee steunt u ook Noormannen met € 0,01 per getankte liter. Met deze tankpas kun je in heel Nederland tanken bij alle Total en ELAN tankstations. Enkele spelregels:

Betaling van de geleverde producten geschiedt eenmaal per week, via automatische afschrijving van uw bankrekening waarvoor Dekker Tankstations Exploitatie BV gemachtigd wordt .Dekker Tankstation Exploitatie BV behoudt zich het recht voor de tankpas te blokkeren en terug te vorderen.

Er wordt op verzoek een factuur verstrekt per mail.

Twijfel geen moment! Vul (alsnog) het aanvraagformulier in lever het in bij Pedro Boon, J. Campertstraat 17 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Zo profiteert u ook van deze geweldige korting!