Vandaag 9 April 2012 is onze Noormannen E1 officieus kampioen geworden van de Derde Klasse in ons district. Een hele knappe prestatie en iets wat je als voetballer niet zo heel vaak mee zal maken. Met nog 2 wedstrijden te gaan staan we 6 punten los en het doelsaldo is +32..

Uiteraard pas volgende week of die week erna kunnen we ons feestje gaan vieren, maar vandaag voelen we onszelf toch al wel heel lekker..

De wedstrijd van vandaag was tegen Oostkapelle E1, de nummer 2. De vorige pot tegen de Oostkappelaars wonnen we maar net met 1-2 dus we waren gewaarschuwd. Uit betrouwbare bron hadden we vernomen dat Oostkapelle het wedstrijdverslag van de uitwedstrijd uitgeprint hadden en opgehangen in hun kleedkamer. Ze waren dus gebrand op revanche, en terecht.

Het duel vandaag was echter totaal anders dan in OKP. Het leek alsof onze tegenstander wat verkramt speelde en ze kwamen er niet lekker uit. De Noormannen drukte vanaf minuut 1 Oostkapelle terug in hun eigen 'zestien'.

Het was eigenlijk wachten op de 1-0 en die viel na een kwartier dan ook. Een schitterende voorzet van Milan eindigde op het hoofd van Juraj die de bal prachtig binnenknikte. Niet lang daarna scoorde wederom de heer Wondergem uit de kluts de 2-0. Rust.

Na de limonade verandere het speelbeeld niet echt en Noormannen drukte dat het een lieve lust was. Giel Verhulst, vandaag onze aanvoerder, schoot weer uit alle hoeken en standen op doel en scoorde maar liefst 3 doelpunten achter mekaar.

Na de 5-0 scoorde Milan en Juraj allebei nog een keer en was het officieuze kampioenschap een feit.

Onze ploeg speelde vandaag volwassen. We kregen veel complimenten voor het vertoonde spel van de toeschouwers. Ivo was erg goed, maar ook Giel, Marshall en Tavi. De Man of the Match is geworden degene die vandaag De Noormannen regiseerde: Milan.

Noormannen E1 - Oostkapelle  E1.  7-0

Man of the match: Milan Feleus