PROGNOSTIEK SEIZOEN 2017/2018

Een prognostiek voor de 4e klasse A (Zuid 1) van het zaterdag amateurvoetbal. Alle wedstrijden van De Noormannen in de tweede seizoenshelft dienen te worden voorzien van een uitslag en daarnaast moet u ook een letter invullen; letter “T” voor als de thuisploeg wint, de letter “U” voor als de uitploeg wint en de letter “G” voor als de ploegen elkaar in evenwicht houden. Hierbij mag u de kansen spreiden, dus een uitslag van 2 – 0 met daarbij een letter “G” van gelijkspel. Per wedstrijd zijn er 10 punten te verdienen: 3 punten voor de juiste letter en 7 punten voor een correcte uitslag. Dan hebben we ook nog de dubbele punten wedstrijd, waarbij er 20 punten te verdienen zijn; deze wedstrijd is Domburg – De Noormannen.

Naast deze punten zijn er ook nog punten te verdienen met de bonusvragen.  Zeven uiteenlopende vragen, waarbij elke vraag 5 punten waard is.

Betaling en winstverdeling

Iedere deelnemer betaalt € 7,50 per invulschema (max. 1 invulschema per persoon). Hiervan gaat € 5,00 in de prijzenpot. De andere € 2,50 gaat naar een nog nader te bepalen doel binnen de vereniging.

De verdeling van de prijzenpot is als onderstaand.

1. Nummer 1: 50%

2. Nummer 2: 25%

3. Nummer 3: 15%

4. Nummer 4: 10%

Wilt u meespelen om deze felbegeerde prognostiek titel, een aandeel uit de prijzenpot en hiermee De Noormannen sponsoren? Vult u dan dit schema in en lever deze samen met het inschrijfgeld (€ 7,50) VOOR AANVANG VAN DE EERSTE COMPETITIEWEDSTRIJD IN DE TWEEDE SEIZOENSHELFT (dat is uiterlijk 24-02-2018) aan de bar van kantine De Noormannen. Na deze deadline is deelname niet meer mogelijk.

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de prognostiek!

 

Team prognostiek

Formulier prognostiek