Zoals iedereen waarschijnlijk weet, organiseert De Noormannen om het jaar een rommelmarkt. Dit jaar is dit het geval op zaterdag 30 juni. Dit jaar is het echter een speciale editie, wegens het 85 jarig bestaan van de club. Doordat het een jubileumjaar is, gaan wij de rommelmarkt niet houden op de markt zoals gebruikelijk, maar op het sportpark zelf. Naast de rommelmarkt worden deze dag op het sportpark ook andere activiteiten gehouden. 

Wegens deze speciale editie willen wij de sponsoren een mogelijkheid geven om hen zelf te promoten. Dit houdt in dat de sponsoren een kraam met eigen spullen mogen inrichten en natuurlijk verkopen. Besloten is geen eten en drinken voor directe consumptie te verkopen, omdat de club hier zelf voor zorgt.  

Heeft iemand interesse om zaterdag 30 juni op sportpark de Prelaat in een kraam zijn spullen te verkopen? Neem dan voor 15 mei a.s. contact op met Erwin Pouwelse,  mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel.  06-18426475. Voor alle overige vragen kan uiteraard ook contact worden opgenomen.