De Noormannen weet maar niet goed te imponeren in thuisduels. Althans, het weet weinig punten op de Prelaat te houden. Na 1 knap gelijkspel (Luctor Heinkenszand) en 1 nipte overwinning (Dauwendaele) bedraagt het puntentotaal uit de thuiswedstrijden tot zover op slechts 4 punten. 16 punten zijn buitenshuis behaald. 
 
In de Prognostiek wist voor de tweede keer op rij Rens Janisse er met de volle buit (10 punten) van door te gaan. Rens is niet alleen. Ook Jordi Cijsouw, Jarno Elzinga en Jan Dekker voorspelden een 1-2 uitslag en een 'U' in de Toto. Door deze full pull blijft Rens aan kop en heeft hij zich verlost van naaste belager Erika Toutenhoofd, in ieder geval tot de thuiswedstrijd. Verder hadden 31 deelnemers enkel de Toto (U) goed en wisten daarmee 3 punten aan hun totalen bij te schrijven. 
 
Voor Jeroen Huibregtse betekende dit zijn eerste punten van het seizoen. Knap gedaan! Voor Joop Kesselaar en Alwin Kruithof blijft het nog altijd wachten op de eerste punten. Zij hebben het vlaggenschip kennelijk een te warm hart toegedragen... We waarderen het! 
 
23 maart staat de thuiswedstrijd tegen GPC op het programma. Een full pull voor Rens Janisse zit er in ieder geval niet in. Hij noteerde afgelopen zomer 2-1 uitslag en 'U' Toto. 

De nieuwe tussenstand van de Prognostiek vind je hier!