Noormannen kwam in de thuiswedstrijd tegen Vlissingen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Er zat zeker meer in, maar zoals al wel vaker dit seizoen kwam het er niet voldoende uit. Nu alle thuiswedstrijden zijn gespeeld zit de Prognostiek erop. Hoewel, onderstaande stand is nog steeds een tussenstand, daar de punten van de open vragen hierin nog niet zijn verwerkt. Een definitieve eindstand volgt dus nog. 
 
Niemand had een uitslag van 2-2 voorzien. De Toto 'G' is door 8 deelnemers goed voorspeld waaronder 3 van de 5 deelnemers uit de top-4. Julie Berents moet helaas haar koppositie afstaan aan Jordi Cijsouw die met een juiste Toto nu alleen aan kop gaat. In de vorige tussenstand waren Julie en Jordi allebei nog lijstaanvoerders. Julie staat nu op plaats 3 en deelt deze met Jarno Elzinga. Jarno is daarmee een plaats geklommen. Ook Rens Janisse is een plekje opgeschoven en is van plaats 3 naar plaats 2 gestegen. 
 
Met de open vragen nog in het verschiet kan er nog van alles gebeuren. Om alvast een tip van de sluier op te lichten... Geen enkele deelnemer had voorspeld dat Jesse Simonse het eerste doelpunt van het seizoen zou scoren. Vraag 1 levert dus niemand punten op ;)

 

De nieuwe tussenstand van de Prognostiek vind je hier!