Zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd op het programma, welke tevens de laatste wedstrijd van het jaar 2018 betekent. Een jaar wat succesvol genoemd kan worden. Noormannen promoveerde via nacompetitiewedstrijden namelijk naar de 3e klasse. Als promovendus doet Noormannen het aardig in deze klasse, althans als we kijken naar de resultaten. Met 14 punten wordt momenteel een mooie plaats in de middenmoot bezet. Ook reikte het vlaggenschip tot de 3e ronde districtsbeker (dinsdag jl. 3-0 verlies tegen zondag tweede klasser JEKA). Op voetballend gebied zijn er echter nog steeds punten voor verbetering vatbaar.

Dauwendaele is in deze laatste wedstrijd voor de winterstop de tegenstander. In competitieverband een onbekende tegenstander. Buitenom verschillende oefenwedstrijden (en een BBQ-toernooi aan het einde van het seizoen) hebben beide ploegen de degens nog niet gekruist in het zaterdagvoetbal. Bij het schrijven van dit stuk wordt het een eentonig verhaal, maar ook zaterdag gaat Noormannen weer proberen de 1e overwinning van dit seizoen op eigen veld te behalen. Van de 14 punten werd er slechts 1 punt thuis behaald.

Nog te vermelden waard is het basisdebuut van Damian Cijsouw tijdens de winstpartij van vorige week in en tegen Veere. Dit deed hij zeer verdienstelijk en ook zaterdag staat hij op het wedstrijdformulier.