Zaterdag een tegenstander die Noormannen nog nooit in competitieverband op bezoek kreeg: GPC Vlissingen. Verklaring hiervoor is dat de ploeg van trainer Jack Wijnands, nu voor het 2e seizoen opeenvolgend uitkomt in de 3e klasse, een decennium lang bivakkeerde in de 1 e en 2 e klasse.
Momenteel heeft de Vlissingse ploeg zich genesteld in de middenmoot van de 3e klasse. Kijkend naar het doelsaldo, 18 voor en 30 tegen, kan geconcludeerd worden dat het een stugge ploeg is en dat er
minder grote uitslagen te noteren vallen als bij de thuisploeg (30 voor en 46 tegen).
Zoals wellicht bekend presteert Noormannen dit seizoen uit beter dan thuis. Het behaalde thuis slechts 4 van zijn 21 vergaarde punten. Vandaag de 3 punten op de Prelaat houden, zou een meer dan welkome overwinning betekenen voor de thuisploeg. Door de mindere reeks is het namelijk dalende op de stand en is het gat met een nacompetitieplek geslonken tot slechts 5 punten.
De uitwedstrijd in Vlissingen werd een minieme overwinning voor GPC: 1-0. Alle ingrediĆ«nten zijn dus weer aanwezig om een scherp en gemotiveerd Noormannen te zien aan de aftrap.