Zaterdag alweer de op 1 na laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019. Noormannen heeft als promovendus een prima jaar gedraaid in de 3e klasse. Het is namelijk sinds vorige week, zonder zelf te spelen, 3 wedstrijden voor het eind al definitief veilig. Reden hiervan is dat Kruiningen zijn inhaalwedstrijd verloor van GPC. Op dezelfde speeldag verloor Kapelle met 4-3 van koploper Arendskerke.

Kapelle is zaterdag de tegenstander. De Bevelandse club staat met 1 punt meer dan de Noormannen in het linker rijtje, om precies te zijn op de 7e plaats. De uitwedstrijd in Kapelle eindigde in een 2-3 overwinning voor Noormannen, ondanks een 2-0 achterstand bij rust.

Noormannen kan bij winst dus minimaal 1 plaats stijgen op de ranglijst. Als we kijken naar promotie of degradatie, staat er voor beide ploegen niets meer op het spel.

Bij Noormannen staat zaterdag ook ‘good old’ Joop Kesselaar weer op het wedstrijdformulier. Dit doordat Hayo en Aron nog altijd met blessures kampen. Verder kan coach Lennard over een geheel fitte selectie beschikken.