Vijftien doelpunten afgelopen zaterdag bij de senioren; de eerste goal van nieuwkomer Erwin Dolman bij het 3e en de eerste drie punten voor Noormannen 4.

Noormannen 1 verloor de thuiswedstrijd met 2-4 van Patrijzen. Noormannen droop met teleurgestelde gezichten van het veld toen na 90 minuten voetbal het scorebord een eindstand liet zien van 2-4. Wederom teleurstellend in het resultaat, wederom niet eens zo teleurstellend in het spel. Geen punten dus op deze zaterdag, wel doelpunten van Marlo Janisse en Rens Janisse.

Noormannen 2 ging op bezoek bij Vlissingen 2, de kampioen van vorig seizoen. De punten bleven op de Irislaan, Vlissingen zegevierde met 3-1. Doelpunt aan Noormannen zijde kwam op naam van topscoorder Pedro Boon.

Dan de recreatieve heren-elftallen. Noormannen 3 boekte de tweede overwinning op rij door thuis met 4-0 te winnen van hekkensluiter RCS 3. Rick Francke scoorde 2x, Jakko van Belzen en Erwin Dolman allebei 1x. Voor Erwin was het zijn eerste doelpunt in Noormannen dienst, bovendien wist hij nog een assist te produceren ook. Het 3e heeft na deze zege een keurig plekje in de middenmoot gevonden.

Dan de mannen van Noormannen 4 dat heeft na afgelopen zaterdag de eerste overwinning binnen en is van de laatste plek af. In Middelburg werd MZVC 4 met 2-3 verslagen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, wat voor beide teams erg leuk was. Doelpunten kwamen op naam van Svend Minderhoud, Mark Riemens en Erik van Zanten.

Het doelpunt van Svend betekend ook dat hij weer meegaat in het illustere rijtje van spelers die alle zaterdag seizoenen hebben gescoord. Svend, Ron, Thomas en Pedro hebben het net al weer weten te vinden dit seizoen... alleen Richard Gabrielse nog niet. We wachten het af!

Dan een echte derby afgelopen zaterdag; Noormannen VR1 - De Meeuwen VR2. Gezien de stand zou dit moeten lukken voor de dames, maar in een derby weer je het nooit. Maar onder aanvoering van een ware harde kern aan supporters wonnen onze dames met 5-2. Doelpunten kwamen op naam van Nathalie Meijers (3x), Iris Roelse en Ylke Houterman. #opdebrommer

Tussenstand klassement "Gouden Schoen":

  1. Pedro Boon 10
  Nathalie Meijers 10
  3. Devi Jongepier   8
  4. Remco Wondergem   7
  5. Rick Francke   6
  6. Esther vd Male   5
  Erwin Pouwelse   5
  8. Ylke Houterman   4
  Iris Roelse   4
10. Marlo Janisse   3

 

Tot volgende week,

Rinus Scheepmaker