V.V. de Noormannen organiseert voor zijn jeugd-, seniorenkader en andere belangstellenden van de vereniging een bijeenkomst over mindset en manier van coaching. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Skills & Control. De presentatie wordt gegeven door Thijs Rentier en Gert-Jan van Leiden. Thijs is sportpsycholoog en Gert-Jan is mede-eigenaar van Skills & Control.

Tijdens de presentatie over mindset en manier van coachen maak je als trainer kennis met de mindset theorie. Deze theorie is de basis voor talentontwikkeling en is praktisch toepasbaar voor elke leeftijdsgroep. Deze theorie wordt geïntroduceerd om inzicht te krijgen in het ontstaan van gedrag van kinderen. Wanneer je hier kennis en inzicht van hebt, kun je pas aan de slag met de praktische toepassing ervan. Daar gaan we dan ook vervolgens mee aan de slag. Jullie krijgen tips/tools mee waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Wij stellen jullie aanwezigheid zeer op prijs. Kosten voor deze bijeenkomst zijn geheel voor rekening van de Noormannen. Na afloop is er de gelegenheid om na te babbelen onder het genot van een hapje en drankje.

Deze bijeenkomst wordt in eerste instantie georganiseerd voor het kader van De Noormannen maar andere belangstellenden kunnen zich ook aanmelden en deze bijeenkomst bijwonen (wanneer hiervoor nog voldoende ruimte is ivm de Corona maatregelen). 

Wanneer: vrijdag 25 september van 19.30 tot +/- 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Waar: kantine v.v. de Noormannen

Aanmelden per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.