Pubquiz

We willen de laatste training van het jaar 2019 voor de (oud-)leden vanaf 18 jaar weer een feestelijk tintje geven en dat doen we dan aan het begin van het Kerstreces op vrijdag 20 december 2019. We willen hierbij ook andere belangstellenden de gelegenheid geven om gezellig mee te komen en mee te doen. Afhankelijk van de belangstelling gaan we zo mogelijk in groepen trainen van 19.00 tot een poosje na 20.00 uur. De indeling zal afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen. Aanmelden voor de training kan door het volgende formulier in te vullen.

Na de training gaan we er in de kantine nog een gezellig avondje van maken en we gaan daarbij ook een PUB-quiz organiseren. Hieraan kan worden deelgenomen met teams van maximaal 4 personen (minimaal 1 persoon). Inschrijfgeld per team is € 5,-. Er zijn leuke prijzen te winnen. Aanmelden voor de pubquiz van jouw team kan hieronder.

We hopen op een gezellige avond. De vereniging zorgt voor een lekker hapje en de eerste twee consumpties zijn ook van ons. Geef je team op ........

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com